Unul dintre cele 100 de premii, în valoare de 10.000 de lei, la extragerea din 19 iunie a Loteriei bonurilor fiscale va ajunge în judetul Bacau. Premiul a fost revendicat printr-o cerere depusa la Administratia Judeteana a Finantelor Publice (AJFP).

Dupa extragerea din iunie au fost depuse 338 de cereri de revendicare în toata tara, dintre care, conform Regulamentului, au fost trase la sorti numai 100. Din judetul Bacau au fost depuse sase cereri, trei din raza AJFP, doua din raza Serviciului Fiscal Onesti si una din Buhusi.

Ministerul Finantelor Publice acorda, lunar, maxim 100 de astfel de premii, suma totala a acestora fiind de maxim un milion de lei. Bonurile fiscale câstigatoare trebuie revendicate în termenul legal de 30 de zile de la data extragerii. La începutul anului, o onesteanca a câstigat aproape 84.000 de lei, iar o singura data a fost acordat un premiu integral de un milion de lei unui contribuabil din tara. La astfel de câstiguri se aplica o cota de impozit de 16%.

PUBLICITATE

Ministerul Finantelor Publice va plati premiile în termen de 60 de zile de la expirarea perioadei de revendicare, dupa verificarea prealabila facuta de Directia Generala Antifrauda Fiscala, în cazul judetului Bacau prin Directia Regionala Iasi a acestei institutii financiare. Se verifica autenticitatea si realitatea bonurilor fiscale depuse în vederea revendicarii premiilor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ