Tot pasiunea pentru fotografie l-a dus in clubul Colectiv in acea seara si pe Miluta Flueras (25 ani), din comuna Gura Vaii, judetul Bacau.

Este unul dintre cei mai respectati si admirati fotografi de concert din tara si era acolo pentru a-si face treaba. Din pacate si el a suferit arsuri de gradul II si este internat intr-un spital din Bucuresti.

A fost operat, este stabil si pentru el a fost lansat un apel umanitar de strângere de fonduri care sa fie folosite pentru tratament si recuperare. Apelul a fost facut si pentru cetatenii din Gura Vaii si deja i-au sarit in ajutor.

PUBLICITATE

„Am initiat un proiect de hotarâre si astazi la ora 16.00 ne intâlnim in sedinta de consiliul local pentru a oferi o suma de bani, suma ce va fi stabilita dupa discutia cu toti consilierii locali. Nu putem ramâne indiferenti. Il cunosc de când era copil, a invatat bine si a reusit in viata. Am fost sunat de colegii ai lui care vor sa-l ajute, de persoane din strainatate si toti banii care se vor strânge vor ajunge la el”, ne-a declarat Valerica Mihalcea, primarul comunei Gura Vaii.

Donatii pentru Miluta Flueras se pot face si in contul RO12UGBI0000762002799RON, deschis la Garanti Bank, titular de cont Ana-Maria Gavrila (doctorand SD SITT/CESI). Pentru cei din afara României, donatiile se fac tot în contul mentionat mai sus, iar codul SWIFT este UGBIROBU, filiala Agentia Drumul Taberei.

Miluta a fost olimpic pe tara la chimie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ