O turma de vreo douazeci de capre s-a ratacit, azi, prin oras, animalele fiind vazute in zona strazilor Alexandru cel Bun – I.L. Caragiale.

Caprele au incurcat circulatia pe sosea si, lasate nesupravegheate, au inceput sa roada gardurile vii din zona si iarba de pe spatiile verzi dintre blocuri.

Aparitia caprelor a fost semnalata de cetateni la 112 si la fata locului a ajuns un echipaj al Politiei Nationale.

PUBLICITATE

Pentru ca nu era de competenta lor, politistii au transmis cazul colegilor de la Politia Locala.

[wonderplugin_gallery id=”404″]

Acestia au inceput sa caute proprietarul animalelor si sa se pregateasca sa adune caprele si sa le transporte intr-un loc sigur pâna la elucidarea cazului.

Nu a mai fost nevoie, pentru ca prin metode specifice, politistii l-au depistat pe proprietarul caprelor, un cetatean din cartierul Serbanesti.

Turma de capre, pe strazile Bacaului

https://www.desteptarea.ro/turma-de-capre-pe-strazile-bacaului/

Posted by Desteptarea de Bacau on Wednesday, December 9, 2015

Acesta a fost chemat sa-si ridice animalele si sa fie amendat pentru ca le-a lasat nesupravegheate.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. In cartierul Serbanesti la granita cu comuna Saucesti,zona de coasta plina de salcami a fost distrusa de o turma de capre(e posibil sa fi acelasi stapan) cu frecventa de 2/3 ori pe saptamana.
    Politia locala doarme .Nu o intereseaza problemele bacauanelor

  2. a-ti vazut cum toate problemele de la politia nationala ajung la locala? doar nu s-or aglomera ei cu toate…alea care nu-s de nasul lor…paseaza tot …ca sa n-aiba treba cu problemele ,,locale…” ca doar tot ale cetatenilor de Bacau sunt sau NU???

  3. as vrea sa vad caprele defiland pe centru in fata primariei sau a fostei biblioteci,fieful lui stavarake!de ce nu ar lasa niste “masline” si in astea 2 locatii ca podu de la serbanesti e plin de asa ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ