Joi dupa-amiaza, scafandrii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al judetului Neamt, care au efectuat cautari si miercuri in canalul de fuga al râului Bistrita, au gasit-o pe minora de 14 ani, care s-a inecat luni seara sub privirile fratilor si ale prietenilor ei.

Militarii i-au gasit trupul la baza barajului de la Hidrocentrala de la Letea Veche si a fost adus la mal, unde a fost identificat de catre parinti.

Reamintim ca fata a plecat luni seara din fata blocului, din zona Insulei de Agrement, impreuna cu sora mai mica, fratele mai mare, doua verisoare si un prieten si au ajuns pe malul canalului de fuga, in apropierea Podului de la Serbanesti.

La un moment dat ea s-a descaltat si s-a apropiat de apa sa se spele. Atunci a alunecat si s-a dus in canal. A incercat cu disperare sa iasa la mal, dar nu a avut nicio sansa, pentru ca dalele sunt alunecoase iar curentii sunt foarte puternici. Când a vazut ca se ineaca, fratele ei a sarit dupa ea, dar nu a putut face nimic.

Ceilalti copii au alertat un trecator, care la rândul lui a sunat la 112, insa nici echipajele de salvare ajunse la fata locului nu au mai avut ce face. Pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bacau au efectuat cautari in fiecare zi, de atunci, iar in ultimele doua zile li s-au alaturat si scafandrii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ