Procurorii de la Parchetul de pe lânga Judecatoria Onesti au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, un barbat acuzat de infractiunile de viol, violare de domiciliu si doua fapte de furt calificat.

Potrivit rechizitoriului, in seara zilei de 30 iulie, acesta a dat buzna in locuinta unei femei si profitând de faptul ca era singura si ca era bolnava psihic, a batut-o si a violat-o. Victima a avut nevoie de 5-7 zile de ingrijiri medicale pentru a se reface. Ea a reclamat fapta autoritatilor.

Acelasi individ a intrat prin efractie intr-o alta gospodarie si a furat o butelie de aragaz si un flex, iar intr-o alta noapte a spart anexa unei alte case si a sustras un aparat de sudura, o drujba si o pompa de apa, prejudiciul fiind de 1.500 de lei.

PUBLICITATE

Dosarul se va judeca la Judecatoria Onesti cu propunerea de a se mentinea arestul preventiv.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ