Bursa Vinului, la prima sa editie – unul dintre cele mai “degustate” evenimente promotionale (Foto: Liviu Maftei)

Centrul de Afaceri si Expozitional Bacau, în parteneriat cu Selgros Cash & Carry România, deschide, vineri, 7 noiembrie, de la ora 11,00, a doua editie a evenimentului „Bursa Vinului – Vin Est Bacau”.

Aceasta este o expozitie regionala, cu participare internationala dedicata vinului, la care participa producatori, importatori si distribuitori de vinuri, accesorii si echipamente din domeniu, precum si pensiuni si crame.

Vor avea loc prezentari si degustari de vinuri din Republica Moldova, Italia, Franta, si România. Comeciantii vor putea incheia contracte direct cu producatorii, importatorii si distribuitorii de vinuri.

PUBLICITATE

Evenimentul se va bucura si de prezenta unor reprezentanti ai Ordinului European al Cavalerilor Vinului, dar si a oenologului doctor Aldo Venco, presedintele Asociatiilor Oenologilor din zona Olltrepo Pavese, Italia.

Expozitia poate fi vizitata vineri pâna la ora 18,00, sâmbata intre orele 10,00 – 18,00, iar duminica in intervalul orar 10,00 – 14,00.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ