De azi (vineri, 19 august) si pâna in seara de duminica, 21 august, la Onesti si in statiunea montana Slanic Moldova urmeaza trei zile de distractie… la maxim! La Onesti, in Parcul Municipal, va avea loc “Festivalul Verii”, o manifestare la care vor participa numeroase vedete ale muzicii.

Vineri, 19 august, oaspeti ai onestenilor vor fi membrii Ansamblului Folcloric “Rapsozii Botosanilor”. Sâmbata 20 august, pe scena vor urca interpretii de folclor Oltita Todirca, Nicu Chirita si Lorena. De asemenea, la spectacolul din parcul onestean vor incânta publicul grupurile “Maxim” si “Subcarpatii”. Seara se va incheia cu ceva inedit pentru onesteni – un show de lasere! In ultima zi a “Festivalului Verii” de la Onesti vor crea o ambianta deosebita petrecerii Grupul folcloric “Gospodarii de pe valea Asaului”, solistii de muzica populara Gabriela Comaneci si Igor Cuciuc (in al carui repertoriu se afla mai multe indragite melodii din Basarabia. Tot duminica revine in municipiul de pe Trotus pentru prezentarea unui program artistic incendiar formatia de muzica rock Cargo.

La Slanic Moldova, in premiera pentru aceasta frumoasa statiune, se va desfasura prima editie a Festivalului Pietrarilor de pe valea Slanicului. Aceasta manifestare ofera atât localnicilor cât si turistilor aflati in statiune prilejul ca pe lânga intâlnirea cu muzica, jocul si voia buna, sa poata admira cele mai reusite lucrari ale pietrarilor. De asemenea, prin participarea la acest festival a Fanfarei de copii “Universul” din Cahul se reia traditia prezentei muzicii de fanfara la Foisorul din parcul statiunii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ