Doi tineri de 18 ani și un minor de 17 ani, bănuiți de furt calificat, au fost depistați de polițiști, la data de 13 noiembrie a.c.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că în noaptea de 12/13 noiembrie a.c., în timp ce se aflau într-un club din municipiul Bacău, în jurul orei 01.30, au sustras de pe o canapea o geantă în care se aflau 400 de lei, două telefoane mobile, carduri bancare şi actul de identitate al persoanei vătămate, o tânără de 23 de ani.

Prejudiciul a fost recuperat parțial, respectiv 2 telefoane mobile şi suma de 40 lei, care au fost restituite persoanei vătămate.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a se stabili întreaga activitate infracțională a bănuiților.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ