Anchetatorii au retinut la sfârsitul saptamânii trei tineri, care sunt principalii suspecti in cazul omorului de la Glodisoarele, comuna Secuieni. Acestia au fost dusi in fata judecatorilor de la Tribunalul Bacau care eu emis pe numele lor mandate de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Doi dintre ei sunt acuzati de infractiunile de omor si tulburarea ordinii si linistii publice, iar al treilea este acuzat de complicitate la omor si complicitate la tulburarea ordinii si linistii publice.

In urma cercetarilor, procurorul de caz a stabilit ca victima, in vârsta de 27 de ani, ar fi avut o altercatie cu acestia pe timpul spectacolului organizat de ziua comunei si el a fost amendat de catre jandarmi cu 1.000 de lei pentru provocare de scandal.

PUBLICITATE

Se pare ca cei trei indivizi nu s-au multumit cu atât si l-ar fi urmarit cu un autoturism pe drumul catre casa.

Aproape de satul Glodisoarele l-au atacat si l-au lovit de mai multe ori, dupa care l-au abandonat in caruta.

Un barbat care trecea cu masina prin zona l-a gasit inconstient si plin de sânge si a sunat la 112. Un echipaj de salvare l-a preluat in cel mai scurt timp, insa din cauza leziunilor severe, pe timpul noptii, victima a decedat. Aceasta este a doua crima inregistrata in satul Glodisoarele, in ultima luna.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ