La editia a patra a Salonului Auto Regional Moldova, care va fi organizata la Centrul de Afaceri si Expozitii „Mircea Cancicov”, din Bacau in perioada 18 – 20 noiembrie vor fi lansate, în premiera nationala, autoturismele Mitsubishi Outlander PHEV (primul SUV 4×4 cu propulsie hibridă-electrică plug-in, care poate circula şi în regim strict electric), trei modele Dacia (Logan, Sandero şi MCV) si ultimele modele Renault (Megane Estate şi Megane Sedan).

De asemenea, se va putea face drive test cu Suzuki Vitara, Suzuki Swift, Suzuki Celerio. Pentru perioada salonului, Suzuki Swift (modelele din stoc) au un discount de 1.100 de euro. Mai mult, Suzuki Vitara (modelele de stoc) au un discount de 400 de euro.

Expozitia este considerata cel mai mare eveniment auto din Regiunea Nord-Est si va reuni producatori, importatori si distribuitori de autovehicule, de componente auto-moto, de piese de schimb, de biciclete si accesorii, de tuning si echipamente pentru service auto, companii de leasing, companii de asigurari, specialisti în închirieri auto, asociatii si organizatii din domeniu etc. Salonul poate fi vizitat vineri începând cu ora 11.00, pâna la ora 18.00, sâmbata de la 10.00 la 18.00, iar duminica între orele 10.00 – 15.00.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ