Trei persoane, bănuite de săvârșirea a 7 furturi din locuințe, au fost reținute pentru 24 de ore în urma investigațiilor efectuate de polițiști. Au fost recuperate bunuri sustrase în valoare de peste 22.000 lei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat doi minori de 17 ani și un tânăr de 25 de ani din comunele Ardeoani și Poduri, bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni de furt din locuință.

Din cercetări a rezultat că în perioada februarie- martie 2015, cei în cauză ar fi pătruns în 7 locuințe și anexe gospodărești din comunele Ardeoani și Poduri și ar fi sustras aparatură electronică, bani, bijuterii, obiecte de uz casnic, scule electrice și alte bunuri, în valoare totală de aproximativ 30.000 de lei.

Polițiștii au efectuat, în baza autorizațiilor, percheziții domiciliare la locuințele celor în cauză, fiind identificate și ridicate în vederea cercetărilor mai multe bunuri susceptibile a proveni din săvârșirea infracțiunilor.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 85%.

Față de cele trei persoane s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore,
urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti cu propunere de arestare preventivă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ