Miercuri, in doar trei ore, la camera de garda a spitalului au ajuns trei persoane care au suferit arsuri dupa ce ar fi incercat sa aprinda focul in soba folosind benzina.

Flacara a rabufnit, iar acestia au fost raniti. Primul caz a fost semnalat dimineata la ora 9.00, la Colonesti, de unde paramedicii Smurd si medicii de la Ambulanta au preluat o tânara de 22 de ani, care avea arsuri de gradul I si II pe 35% din suprafata corpului si un barbat de 40 de ani, care avea arsuri de gradul II pe 15% din corp.

In jurul orei 12.00 a venit un alt apel, de la Magiresti, unde dupa acelasi scenariu a fost ranita o femeie de 67 de ani. Ea avea arsuri de gradul II pe 12% din suprafata corporala.

Toti ranitii au fost transportati la spital pentru a primi ingrijiri medicale. Aceste accidente nu au fost urmate si de incendiu in locuinta, asa ca interventia pompierilor cu autospecialele cu apa si spuma nu a mai fost necesara.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ