* Pe Litoral, slujitorii ANAF au fost huiduti. Ok. Dreptul de a huidui este constitutional. In plus, este stiut, nici huiduitii nu sunt niste ingeri, iar aparitia lor in haita si demonstratia de forta au fost si neinspirate, ca sa nu spun de prost gust.

Totusi, acesti oameni nu faceau altceva decât sa incerce sa impuna respectul fata de lege. Tinta anafistilor, bonul fiscal, este una generoasa intr-o tara in care evaziunea fiscala fiinteaza ca intr-un minunat paradis al dezmatului incurajat mai ales de cei care mimeaza ca gestioneaza responsabil viata economica.

Evaziunea fiscala este una din cauzele majore ale subfinantarii Sanatatii, Educatiei, Cercetarii etc. A doua cauza, dupa furtul oficializat al politicienilor. Cred ca, din acest motiv, ar trebui sa huiduim mai reticent. M-a mirat insa faptul ca huiduitorii erau tineri. Poate ca stiau ceva mai mult decât mine despre comportamentul cotidian al unor anafisti.

PUBLICITATE

* E de mirare faptul ca dictionarele nu realizeaza distinctia dintre curve, prostituate si prostituate de lux. Le compatimesc pe prostituate. Fireste, nu le aplaud. Dar ele sunt epavele care esueaza din cauza mizeriei sociale.

Curvele si prostituatele de lux depun insa marturie pentru cea mai degradanta prabusire morala. Constat insa ca in vreme ce prostituatele sunt considerate a fi cel mai mare pericol social, curvele si prostituatele de lux au devenit vedete.

Sunt televiziuni nationale care fac rating senzational mizând numai si numai pe discursul curvelor si prostituatelor de lux. Ratingul este insa realizat prin aportul nostru de privitori (homo videns). Povestea asta se numeste alunecare in tenebre, indepartarea de ceea ce a mai ramas uman in noi.

* Un primar cu mot national, bântuit de obsesii amoroase, a inventat inca o metoda de jefuire a amarâtului buget public. Omul i-a folosit pe cei din politia locala pentru a o spiona pe ultima aleasa a visurilor sale.

Spiritul inventiv al alesilor in materie de jaf este fara frontiere. Ca activitatea multora dintre cei din politiile locale n-are nicio legatura cu fisa postului lor, nu-i nicio surpriza. Dar a-i califica pe acestia, la locul de munca, in tainele spionajului de sub plapuma chiar ca este o ticneala care ar merita un premiu special la competitia politicienilor de inventica in jaf.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ