Un incendiu de proportii s-a iscat luni seara, in satul Camenca, din comuna Brusturoasa.

Trei gospodarii au fost cuprinse de foc, iar pentru a localiza si stinge flacarile intr-un timp cât mai scurt la fata locului au fost mobilizate mai multe autospeciale de la Garda de Interventie Comanesti si de la Serviciile de Pompieri Onesti si Moinesti, in sprijinul pompierilor militari sarind si cei de la Serviciile voluntare pentru situatii de urgenta din Darmanesti, Bursturoasa si Ghimes-Faget.

In total, 34 de pompierii au intervenit si au reusit sa stinga focul dupa circa trei ceasuri. „În urma incendiului, ce a avut drept cauza probabila un scurtcircuit la un conductor electric improvizat, s-au inregistrat pagube in cele trei gospodarii”, a declarat cpt. Andrei Grecu, ofiter de relatii publice la Inspectorarul pentru Situatii de Urgenta Bacau.

PUBLICITATE

Pagubele sunt insemnate. Mai multe cladiri au fost transformate in mormane de lemne arse. Unui barbat de 55 de ani i-a ars acoperisul locuintei pe circa 60 mp, o bucatarie de vara si adapostul de animale.

In curtea vecina, la un proprietar de 65 de ani, au ars acoperisul casei pe circa 120 mp si adapostul de animale, iar de la un altul de 36 de ani au ars acoperisul locuintei si o bucatarie de vara, insa tuturor le-au fost degradati peretii caselor si bunurile din interior.

La un moment dat, pe timpul interventiei, un tânar de 22 de ani a devenit recalcitrant si a spart geamurile din spate ale ambulantei Smurd, aflata la fata locului.

Cazul a fost sesizat politiei pentru a se lua masuri fata de acesta.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ