Dedeman, Agricola si Pambac sunt brandurile bacauane care apar in Top 100 de branduri românesti intocmit de revista Biz pentru al saselea an. Practic, cele trei branduri apar pe locurile al optulea – Dedeman, al 56-lea – Agricola si al 77-lea – Pambac.

Dedeman – spun autorii topului – inregistreaza cresteri constante de la an la an, anul acesta ajungând in Top 10, dupa o crestere semnificativa. Strategia de comunicare originala si asocierea cu Simona Halep au ajutat la intarirea pozitiei de marca româneasca de succes.

In Top apar si o serie de branduri nationale ale unor firme care au activitate si in judetul Bacau, precum multe ale unor produse industriale sau alimentare, dar si ale unor firme precum Fan Curier, farmacii, banci, firme industriale ca Petrom, retele comerciale sau companii de transport aerian.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ