FOTO: ISU Bacau

Miercuri, la ora 17:35, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mr. CONSTANTIN ENE” al Judeţului Bacău a fost anunţat prin Sistemul Naţional pentru Apeluri de Urgenţă 112, despre faptul că trei persoane, care se aflau la cules de ciuperci, s-au rătăcit într-o pădure de pe raza comunei Oituz, în zona Pârâului lui Martin.

Persoana care a sunat la 112, una dintre cele trei femei rătăcite, a precizat faptul că telefoanele mobile pe care le au asupra lor sunt descărcate, iar cel de pe care sună se poate închide dintr-o clipă în alta. De asemenea, femeia a precizat că a parcat autoturismul personal la bariera de la intrarea în pădure.

Imediat, dispeceratul ISUJ Bacău a alertat forţele Detaşamentului de Pompieri Oneşti, care au plecat rapid în căutarea celor trei persoane.

Pentru căutarea celor trei femei au fost mobilizaţi 11 pompieri salvatori, cu trei mijloace de intervenţie.


(FOTO: ISU Bacau)

La misiunea de căutare, alături de pompierii militari băcăuani au participat şi 10 jandarmi, opt poliţişti, patru salvamontişti, trei lucrători din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Oituz, trei lucrători din cadrul Ocolului Silvic Privat şi doi lucrători din cadrul Ocolului Silvic de Stat.

La ora 20:05, cele trei femei rătăcite au fost găsite la o distanţă de aproximativ doi kilometri de locul în care şi-au parcat autoturismul. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită şi nu a avut nevoie de asistenţă medicală.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ