Avocată

Schimbare radicala, la Curtea de Apel Bacau, in ceea ce priveste sentinta data fostului sef al Serviciului Cadastru din cadrul Primariei Bacau, Aurel Cristinel Anghel, trimis in judecata pentru luare de mita si trafic de influenta.

Curtea de Apel a desfiintat sentinta Tribunalului, din noiembrie 2014, prin care Anghel a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, a revocat suspendarea si a dispus aceeasi pedeapsa dar cu executare.

Sentinta este definitiva.

PUBLICITATE

Anghel a fost acuzat ca, in perioada ianuarie – februarie 2009, in calitate de sef al Serviciului Cadastru din cadrul Primariei Bacau si membru în comisia de analiza a notificarilor depuse în baza Legii nr. 10/2001, ar fi primit 5.000 de euro de la un denuntator, pentru urgentarea si solutionarea favorabila a unei cereri de restituire a unor proprietati din municipiul Bacau.

In acelasi timp, la începutul anului 2009, Anghel ar fi primit de la acelasi denuntator suma de 1.400 euro pentru a interveni pe lânga persoane cu functii de conducere din cadrul Primariei Bacau si din Comisia pe Legea 10/2001, pentru solutionarea cererii de restituire a proprietatii in favoarea denuntatorului.

Avocata inculpatului, Daniela Burghelea, a refuzat sa comenteze decizia de condamnare data de Curtea de Apel.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. 3 ani cu executare pentru 6400 de euro? atunci cati ani ar trebui sa stea ceilalti? nastase, copos, voiculescu, becali…………… ori datele nu sunt corecte, ori ceva nu merge in justitie.

    de ce nu i-au recuparat de 5 ori si gata? pe cine ajuta inchisoarea? nici pe el, nici pe noi, nici pe stat.

LĂSAȚI UN MESAJ