Un tânar de 23 de ani, din orasul Comanesti, a fost ranit in urma unui accident rutier petrecut sâmbata, pe DN-2G, in localitatea Trebes, din comuna Margineni.

Aflat la volanul unui autoturism Audi, acesta a iesit de pe carosabil si a ajuns in santul de pe marginea drumului, izbindu-se de un podet.

Din primele cercetari efectuate de politisti, se pare ca evenimentul s-a produs pe fondul oboselii in conducere, iar in urma testarii cu etilotestul s-a stabilit ca soferul nu consumase alcool.

In urma impactului, tânarul a suferit o fractura la mâna dreapta si a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale, insa masina a fost serios avariata in partea din fata.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Santuri si podete sunt intalnite numai la noi! La noi ca la nimeni. Daca din diverse motive ai scapat-o putin, accidentul e sigur. Ce bine ar fi daca ne-am deschide ochii so mintea atunci cand iesom afara sa preluam ideile bune, sa nu mai fim originali in toate cu orice chip.

LĂSAȚI UN MESAJ