Jandarmii din cadrul unei patrule mobile de ordine şi siguranţă publică aparţinând Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au depistat o persoană care transporta lemn fără documente legale.

În ziua de 24.09.2015, în jurul orei 10.00, pe timpul executării misiunilor specifice în localitatea Blăgeşti, judeţul Bacău, jandarmii din cadrul patrulei au observat un bărbat care transporta lemn cu un atelaj hipo.

A fost oprit şi identificat de către jandarmi (Gheorghe A. de 32 de ani din localitatea Blăgeşti judeţul Bacău, fără ocupaţie şi fără antecedente penale ) ; întrebat despre provenienţa lemnului , acesta a declarat că l-a cumpărat; de asemenea, a prezentat jandarmilor un aviz de însoţire a materialului lemnos expirat cu o zi în urmă.

Datorită lipsei documentelor legale materialul lemnos împreună cu atelajul hipo au fost predate de către jandarmi reprezentanţilor Ocolului Silvic Blăgeşti – 39 piese lemn , cantitate totală de 0,5 mc.

De asemenea, persoana în cauză a fost amendată cu suma de 2000 lei pentru transportul materialului lemnos cu un aviz de însoţire a cărui valabilitate a expirat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Isprava mare a ajandarmeriei !! Poate luati o decoratie dela austriacul care macelareste padurile Romaniei !! Sunteti de “rasul universului cosmic “jandarmilor !! Zeci sau sute de camioane de mare tonaj care transporta lemnul prin judetul Bacau nu le vedeti ??? Sau aveti ordin sa va intoarceti cu spatele si sa tineti ochii inchisi !!!

LĂSAȚI UN MESAJ