Transport ilegal de lemne, depistat de polițiști

1

La data de 30 martie a.c , polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Onești, au depistat, într-un punct forestier de pe raza localității Dofteana, un autocamion ce tracta o remorcă încărcată cu material lemnos esență rășinoase.

Cu ocazia verificărilor s-a stabilit că autocamionul era condus de un bărbat de 46 ani, din comuna Asău care a prezentat două documente de însoțire a materialului lemnos pentru o cantitate de 15,29 mc și alta de 16,69 mc, lemn rotund brad.

În urma investigațiilor efectuate a rezultat că bărbatul de 46 ani, împreună cu alte persoane, în seara zilei de 29 martie a.c. ar fi sustras cantitatea de 49 mc material lemnos de la o societate situată pe raza localității Dofteana, pentru care ar fi întocmit în fals cele două avize de însoțire a materialului lemnos prezentate la controlul polițiștilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și fals în înscrisuri sub semnătură privată.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ