O mare nenorocire s-a abatut sâmbata dupa-amiaza asupra unei familii din satul Dumbrava, comuna Rachitoasa. Copilul, in vârsta 4 ani, a fost accidentat mortal de tractorul familiei care fusese lasat in panta si care la un moment dat ar fi luat-o la vale. Se pare ca tatal a incercat sa opreasca vehiculul, dar din pacate a fost prea târziu.

La fata locului a fost chemat un echipaj de salvare si chiar si elicopterul Smud, insa pentru micut nu s-a mai putut face nimic. „Am vazut când a venit elicopterul, dar n-au mai avut ce sa-i faca. Este necaz mare pentru familie”, spunea Maria Galan, localnica. Baiatul era singurul copil al familiei si era crescut doar de tata si de bunicii paterni, mama fiind plecata la munca in Italia.

Parintii femeii, care locuiesc in acelasi sat, au aflat si ei de tragedie si si-au anuntat fiica sa vina urgent acasa.

PUBLICITATE

„El spune ca a plecat tractorul de pe loc si a venit peste copil. A venit politia, ambulanta, s-a solicitat si elicopter, dar era gata, n-au avut ce sa-i faca. Era mort. S-a facut tot ce se poate sa-l salveze”, povestea cu ochii in lacrimi bunicul matern.

La fata locului s-a dus intr-un suflet si un unchi al micutului. „Când am ajuns eu acolo era deja mort. Era ranit tare la cap. Tractorul era in deal si erau pe vreo sapte metri urme de frâna. Tatal ar fi incercat sa-l opreasca dar copilul fusese prins sub roata”, spunea Catalin, unchiul victimei.

Cazul va fi analizat de anchetatori pentru a stabili exact cum s-a produs tragicul accident in urma caruia baiatul si-a pierdut viata.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ