Vâlvataia s-a pornit dupa miezul noptii si vecinii au fost cei care au observat flacarile. Oamenii au sarit imediat si le-au scos afara din casa pe cele doua, dar a fost prea târziu.

Femeia, de 47 de ani, si fiica ei, de 14 ani, au murit, cel mai probabil, intoxicate cu fum, insa trupurile lor au fost preluate de Medicina Legala pentru a li se efectua necropsia.

In comuna Cleja au ajuns pompierii de la Detasamentul Bacau care au lichidat incendiul, insa din casa nu a mai ramas aproape nimic.

„Incendiul a fost observat cu intârziere, pentru ca in momentul in care s-a apelat 112 se manifesta deja la acoperisul casei si in interior. Cele doua victime au fost scoase de catre vecini, pâna la sosirea echipajelor de interventie”, a declarat cpt. Andrei Grecu, ofiter de relatii publice la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bacau.

Se pare ca totul a pornit de la un scurtcircuit electric.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ