Lucrarile derulate in cadrul proiectului de modernizare a retelelor de termoficare din Bacau stârnesc nemultumiri si in rândul conducatorilor auto. Unele strazi decopertate de constructori pentru traversarea retelelor de termoficare au ramas la stadiul de anul trecut, desi, dupa finalizarea lucrarilor stradale ar fi trebuit ca drumul sa fie readus la starea initiala. O astfel de situatie o intâlnim la intersectia strazii Cornisa cu strada Pictor Andreescu.

Am aflat de la muncitorii care lucrau in zona ca sunt angajati ai SC Contact Plus Constructii SRL Bacau. Din dorinta de-a afla când se vor finaliza lucrarile (prelungite mult peste termenul initial) am contactat telefonic reprezentantii firmei, insa, la numarul de telefon 0747282*** intra doar mesageria. In urma vreunui raspuns oficial, am stat de vorba cu muncitorii care turnau ciment la peretii unui camin de vizitare. “Nu pot sa va spun cu exactitate cât ar mai dura lucrarile. Totul depinde de patron. Cât priveste santurile astea din drum, cred ca in maxim o luna va fi turnat asfaltul”, spune un muncitor.

Nemultumirile locatarilor legate de stadiul lucrarilor si modul de executie a acestora au ajuns in atentia asociatiilor de proprietari din zona. “In unele zone au montat invers conductele. Când le-am atras atentia mi-au spus sa-mi vad de treaba, ca nu ma pricep. Când a venit iarna, au acoperit repede santurile ca sa nu inghete conductele, apoi au aparut problemele cu proprietarii pentru ca agentul termic nu se recircula si dupa numeroase insistente au venit din nou, au sapat si au facut treaba asa cum trebuia facuta de la bun inceput”, spune Cozma Lucinschi, administrator la Asociatia de proprietari nr. 18.

PUBLICITATE

Cei care locuiesc in zona amintita povestesc ca din cauza santurilor existente la intersectia strazilor Cornisa cu Pictor Andreescu, s-au intâmplat si accidente. Santurile acoperite cu pietris i-au indus in eroare pe soferi, iar in momentul in care acestia au frânat, rotile masinilor au derapat, iar acestea s-au oprit in autoturismele parcate pe marginea drumului, avariindu-le.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ