Cei cinci tineri, cu vârste cuprinse intre 25 si 30 de ani, cetateni straini, care au fost raniti in accidentul de miercuri dimineata, produs pe DN-11, in afara localitatii Luizi Calugara, au ramas internati in Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Bacau.

„Un pacient este internat in Sectia de Chirurgie Plastica, si va fi supus unei interventii chirurgicale, doi sunt in Sectia de Ortopedie, un altul este la Chirurgie si una dintre tinere la Terapie Intensiva”, a declarat Mirela Romanet, purtator de cuvânt la SJU Bacau.

Pacienta de la Terapie Intensiva este constienta si comunica cu medicii. In schimb, toti au suferit fracturi costale sau de membre superioare ori inferioare si vor avea nevoie de mai multe zile de ingrijiri medicale pâna vor putea fi externati.

PUBLICITATE

Tinerii, doua femei si trei barbati, sunt din Nigeria, Malaezia, Singapore si Africa de Sud si studiaza Medicina la Iasi, fiind in anul VI. Miercuri dimineata ei se deplasau cu o masina inchiriata catre Brasov, insa pe un segment de drum cu multe curbe periculoase conducatorul auto a pierdut controlul si a ajuns cu masina intr-o râpa, misiunea de salvare fiind una destul de dificila.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ