13 iunie 2024
ActualitateTopul liceelor, dupa numarul elevilor calificati la olimpiadele nationale

Topul liceelor, dupa numarul elevilor calificati la olimpiadele nationale

Bacaul va fi gazda pentru Olimpiada Nationala de Coregrafie si Olimpiada Nationala la disciplinele din aria curriculara „Tehnologii”

Conform datelor furnizate pe site-ul isjbacau.ro, s-a realizat un Top al unitatilor de invatamânt dupa numarul elevilor calificati in anul scolar in curs la olimpiadele nationale.

Detasat, conduce Colegiul National „Gh.Vranceanu”, cu 53 de elevi, urmat de Colegiul National „George Apostu”, cu 30 de olimpici care vor reprezenta Bacaul la fazele nationale ale olimpiadelor de profil. La egalitate, pe locul III in top, cu 15 elevi calificati, sunt Colegiul National „V.Alecsandri” si Colegiul National „D.Cantermir” Onesti. Tot in Onesti, dar la Colegiul National „Gr.Moisil” sunt alti 14 elevi olimpici.Colegiul „Ferdinand I” este abia pe locul VI, cu 9 elevi calificati la Nationale, pe locul VII este Colegiul Tehnic de Comunicatii „N.V.Karpen” (cu 5 olimpici calificati), iar pe locul VIII, tot la egalitate, sunt colegiile Economic „Ion Ghica” si „Gr.Antipa”, cu câte 4 elevi fiecare, ce vor participa la fazele nationale ale olimpiadelor. Cu câte 3 elevi calificati apar in top Scoala „St.Luchian” Moinesti, Colegiul Tehnic „A.Saligny” si Liceul Tehnologic „Spiru Haret” Moinesti. Cu doi elevi olimpici mai figureaza si colegiile Pedagogic „Stefan cel Mare”, Catolic „Sf.Iosif”, „D.Mangeron”, „Gh.Asachi” Onesti si liceele tehnologice „J.M.Elias” Sascut, respectiv „G.J.Cancicov” Parincea.

Etapele nationale se vor desfasura in Saptamâna Altfel, 6-10 aprilie, in diferite orase ale tarii.
In editiile din saptamâna viitoare, vom prezenta elevii de la cele mai importante colegii din Bacau, din acest top.spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri