Comerciantii de tigari de contrabanda din Piata Centrala, din Bacau, sunt tot mai inventivi. Pentru ca nu pot sta cu zecile de pachete asupra lor, le ascund prin diverse locuri, de unde se aprovizioneaza peste zi, in functie de solicitarile clientilor.

In urma cu doua zile, un agent local, care actiona sub acoperire in piata, a observat-o pe una dintre comerciante ca a intrat de mai multe ori la WC-ul public de la subsol si a prins-o când iesea cu sase pachete de tigari.

A intrat in toaleta si sub masa amplasata la intrare, unde se achita taxa, a gasit alte 30 de pachete. Marfa a fost confiscata si predata reprezentantilor de la antifrauda, urmând sa se ia masuri impotriva femeii.

PUBLICITATE

Recent, agentii au gasit tigari intr-un cos de gunoi, dar au mai fost situatii când comerciantii le-au ascuns in panoul electric de la piata sau intr-un carucior de copil.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Nu stiu cum funcționează acest vc dar este groaznic daca are cineva urechi sa aud a sa meargă si sa vadă apa care nu exista la vc este o cacatoare infecta . Astea nu tre sa aibă autorizație de la sanipid. Va rog merge ti si vedeti.

  2. Piata Centrala colcaie de tigani care fac ce vor ! Militienii locali si cei nationali nu au habar ?? Raiul tiganimii sunt in pietele din oras ! Domnule primar va este frica sa actionati impotriva mafiei tiganesti din pietele “orasului european” Bacau ??

  3. Si tot acesti tigani stau pe vadul bistritei ( fostul ACR …sau ploligon )
    Ca locatar al blocului cel nou de acolo ,vad zi de zi cum vin masini dau un clanxon si iesa la poarta tiganca cu baxu ascuns in san ..si plaseaza pe geam pachetul ( pe dansa am vazut-o si in piata mare )
    Pe acesti indivizi nu.i controleaza nimeni ???

LĂSAȚI UN MESAJ