Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Bacău au acționat la data de 3 decembrie a.c., pe zona de competență, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilicite cu produse din tutun.

Astfel, pe Bulevardul Unirii, polițiștii au depistat o tânără de 22 de ani, din Bacău, care avea asupra sa un bagaj voluminos.

Tânăra nu s-a conformat solicitării polițiștilor de aprezenta conținutul bagajului, fapt pentru care a fost condusă la sediul Secției 2 Poliție Bacău pentru verificări şi întocmirea actelor de constatare.

PUBLICITATE

În bagajul persoanei în cauză au fost identificate 159 pachete cu ţigarete de contrabandă, produse ce erau destinate comercializării ilicite.

Țigaretele au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi predate Direcţiei Regionale Antifraudă Fiscală 1 Suceava pentru luarea măsurilor corespunzătoare conform Legii nr.571/2003.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ