Caloriferele bacauanilor racordati la sistemul centralizat de furnizare a agentului termic vor continua sa fie calde pâna in jurul datei de 15 aprilie 2015.

Reprezentantii firmei de termoficare spun ca pâna la aceasta data, nicio asociatie de proprietari nu a solicitat oficial sistarea agentului termic. “Am primit câteva solicitari telefonice de la locatari independenti, fara a avea legatura cu o solicitare oficiala a vreunei asociatii de proprietari. In astfel de cazuri, le reamintim consumatorilor ca agentul termic se poate sista la nivel de scara, inchizând robinetii aflati in subsolul blocului.

De regula, in astfel de cazuri se creeaza disensiuni intre locatari pentru ca cei care sunt pozitionati spre nord au apartamentele friguroase si vor caldura, iar cei care au locuintele orientate spre soare, cer sistarea caldurii.

PUBLICITATE

Oricum, pâna pe 15 aprilie nu se va sista agentul termic, decât in conditiile in care timp de trei zile succesive temperatura exterioara va fi peste 10 grade Celsius”, declara Narcisa Antoneac, purtator de cuvânt la Thermoenergy Group SA. Cum in perspectiva, vremea se anunta rece, iar noptile friguroase, se pare ca firma de termoficare va prelungi programul de furnizare a agentului termic.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ