In zona pietei Aviatorilor se lucreaza intens/Foto: Ramona Ionescu

– de saptamâna viitoare, agentul termic va ajunge din nou in conducte – dupa primele probe se va vedea clar care sunt punctele vulnerabile din sistem

Luni, 19 septembrie 2016, Thermoenergy Group SA Bacau va incepe umplerea instalatiilor pentru toate circuitele secundare de distributie a agentului termic. Scopul acestei actiuni este acela de a efectua probe tehnologice in vederea pregatirii retelelor pentru sezonul rece 2016 – 2017.

“Asociatiile de proprietari trebuie sa ia masuri pentru finalizarea eventualelor lucrari pe retelele interioare de distributie din scarile de bloc pentru a permite incarcarea acestora in conditii de siguranta si sa nu mai efectueze lucrari care sa necesite descarcarea lor”, declara Radu Cristian Palade, director Thermoenergy Group SA Bacau

PUBLICITATE

La aceasta data, sunt mai multe zone in Bacau unde se lucreaza la modernizarea retelelor de termoficare. Pentru ca mai este inca mult de lucru pâna la definitivarea lucrarilor, reprezentantii asociatiilor de proprietari sunt sceptici ca locatarii racordati la sistemul centralizat de termoficare vor avea caldura la cerere.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. “La aceasta data, sunt mai multe zone in Bacau unde se lucreaza la modernizarea retelelor de termoficare”. NU SE LUCREAZA ! S-A SAPAT UN SANT SI ATAT ! In fata blocului la mine (Digul Birnat, 17) nu a mai pasit nici un muncitor de luni bune! Ca sa nu mai zic ca nici nu sunt semnalizate corespunzator, mai ales ca nici nu este lumina in fata blocului!!

LĂSAȚI UN MESAJ