FOTO: ISU Bacau

La volanul maşinii, înmatriculată în judeţul Vaslui, se afla un bărbat de 42 de ani şi, potrivit pompierilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bacău, autoturismul era în mişcare, pe serpentinele care duc la Mănăstirea Măgura Ocnei, în momentul în care a izbucnit incendiul.

La locul evenimentul s-au deplasat imediat un echipaj de la Detaşamentul Oneşti şi un altul de la Serviciul Voluntar al localităţii Tg. Ocna, care au stins focul, dar maşina tot a fost făcută scrum.

Pompierii militari cred că incendiul s-a iscat din cauza unor scurgeri de combustibil.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Bani aruncati, paguba totala, epava adusa de prin Germania… oameni buni, apucati-va de o munca cinstita, faceti o rata, cumparati-va masina noua, ca nu e chiar atat de scumpa. Luati ce marca vreti, numai nu mai aruncati banii pe toate scursorile Europei…

  2. Din cauza saraciei din romania oameni isi risca viata cu epave din afara,pentru ca cu salarile mizere de la noi nu iti permiti sati cumperi o masina noua.trebuie sa muncesti o viata sati permiti una noua,care dupa 10 ani nu mai are nici o valoare!

LĂSAȚI UN MESAJ