În noaptea de 18/19 iulie a.c., Poliţia Staţiunii Tg Ocna a fost sesizată prin SNUAU 112, despre faptul că în urmă cu puţin timp, un bărbat a escaladat fereastra unei locuinte, a sustras un televizor, după care a parasit locuinţa.

În baza sesizării, la faţa locului s-a deplasat o patrulă mixtă de siguranţă publică, care a depistat în flagrant un bărbat de 33 ani, din Tg Ocna, cunoscut cu antecedente penale, în timp ce se deplasa pe strada Răducanu spre oraş, având asupra sa un televizor. Bunul in valoare de aproximativ 150 lei a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat, urmand a se propune solutie legala prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Oneşti.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ