Fundatia “Episcop Melchisedec” din cadrul Arhiepiscopiei Romanului si Bacaului vine in fata bacauanilor cu o conferinta ce se va desfasura sub titlul “Sfântul si Marele Sinod din Creta”.

Evenimentul va fi sustinut de conf. univ. dr. Radu Preda si va avea loc joi, 22 septembrie, de la ora 18.00, in Aula “Moldova” a Universitatii “George Bacovia”.

“Teologul clujean Radu Preda este cunoscut drept unul dintre cei mai valorosi intelectuali ortodocsi din România.

PUBLICITATE

In repetate rânduri, el a lansat teme de reflectie pentru ierarhii Bisericii Ortodoxe Române si a reusit sa schimbe multe atitudini, in sensul unei deschideri a bisericii majoritare fata de societatea contemporana” se spune in comunicatul ce anunta evenimentul pe site-ul Arhiepiscopiei Romanului si Bacaului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Indoctrinare religioasa… asta ne mai lipseste…
    Nu stiu daca ati realizat dar tara asta pare a fi sub dictatura bisericilor. De asta ne merge asa bine, de asta suntem in evul mediu ca nivel de trai si civilizatie. Prea multe bisericii si mult prea putine spitale, inutil de multi popi afaceristi si alaramant de putini medici. Bisericile au ajuns de ani buni sa capuseze bugetele locale si de stat si nimeni nu are niciun control asupra camioanelor cu bani intrati in aceste organizatii. Asta_i Romania…

    • Esti spalat pe cap de media. Cine a inchis spitalele ? Biserica s-au guvernul? Pe medici cine ia alungat din tara ? Biserica sau guvernele cu “baieti destepti” care au furat pana si energia? Biserica scoate la licitatie lucrarile publice din care se fura banii publici?? Habar n-ai dar te-ai bagat ca musca-n lapte.

  2. Mai “biserica sau afacere”, cine a saracit tara? cine vandut resursele tarii si industria si resursele naturale? Biserica? Cei ca tine: ignoranti cand este vorba de popor si contribuabilul la fondurile de stat din care vor fura cine? Unul ca tine.

LĂSAȚI UN MESAJ