Un barbat de 46 de ani, din Bacau, a fost adus, luni seara, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Bacau cu o plaga injunghiata la bratul drept, produsa in urma unei agresiuni.

Pentru ca i s-ar fi sectionat o artera importanta, acesta a fost supus unei interventii chirurgicale si a ramas internat in unitatea medicala. Totodata au fost alertate si autoritatile, iar in urma verificarilor s-a stabilit ca agresorul ar fi chiar fratele sau, in vârsta de 46 de ani, cu care a avut un conflict spontan.

Suspectul a fost retinut sub acuzatia de tentativa de omor, dupa ce s-a ajuns la concluzia ca in urma leziunii suferite viata victimei ar fi fost pusa in pericol.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ