S-a intâmplat in municipiul Bacau, intr-unul din caminele de nefamilisti de pe strada Henri Coanda. Un barbat, in vârsta de 41 de ani, si-a batut sotia si a injunghiat-o in abdomen iar vecinii cred ca cel mai probabil ar fi ucis-o daca nu reusea sa deschida usa si sa fuga pe hol.

Locatarii povestesc ca din garsoniera lor se auzeau tipete iar la un moment dat femeia a iesit din casa in fuga, plina de sânge si cu mai multe leziuni la nivelul fetei. Imediat a iesit si fetita lor, in vârsta de 8 ani, care a asistat la intreaga scena de violenta.

Un vecin care tocmai se intorcea din oras, i-a dat un prosop ca sa-si astupe plaga si a sunat imediat la 112. La fata locului a ajuns un echipaj de la Ambulanta care i-a acordat primul ajutor si a transportat-o la spital, unde a fost dusa direct in sala de operatie.

PUBLICITATE

Fetita, victima colaterala

De ingrijiri medicale a avut nevoie si minora care a sarit in ajutorul mamei iar tatal i-a dat cu spray lacrimogen in ochi. Desi erau cunoscuti ca niste oameni pasnici in bloc, un conflict spontan i-a dezbinat. Se pare ca barbatul ramasese de câteva zile fara serviciu si de aici au inceput discutiile.

„Eu am vazut-o când a iesit din casa si a luat si fata cu ea. A avut noroc ca a deschis usa la timp ca, daca nu, le omora pe amândoua”, spunea o vecina. Agresorul a incercat sa le urmareasca dar când a vazut ca au iesit vecinii pe hol le-a lasat in pace si s-a predat jandarmilor care au unitatea peste drum. Iulian I. a fost retinut iar judecatorii de la Tribunalul Bacau au emis mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 29 de zile. (Geta Panaite)

„A fost un conflict spontan iar sotul si-a injunghiat sotia cu un cutit in zona abdomenului. Va fi dus la audieri. Acuzatia este de tentativa la omor calificat si risca pâna la 12 ani si 6 luni de inchisoare” – a decalrat Cristinel Ciocânta – procuror criminalist.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ