Compania Telekom România Communications a scos la vânzare si reinchiriere partiala 24 de proprietati imobiliare din toata tara, intre care si complexul de cladiri de birouri din Bacau, situat chiar in buricul târgului.

Complexul are spatii de retail premium situate la parter si este format din teren de peste 2.000 mp si o suprafata totala construita de aproape 8.000 mp.

Tranzactia se va desfasura prin licitatie, iar câstigatorul va fi desemnat în urma celei mai bune oferte de pret pentru achizitie, respectiv chirii percepute, cumulate cu alte conditii relevante.

PUBLICITATE

Ofertele pot fi depuse pâna pe 16 iulie 2015, împreuna cu documente de eligiblitate, printre care se numara si scrisori de garantie.

Compania da asigurari ca datorita reînchirierii anumitor spatii, tranzactia nu va genera discontinuitati în activitatea Telekom, iar contractele de închiriere aflate în derulare si înregistrate în Cartea funciara vor fi preluate de câstigatorul licitatiei, fara modificarea clauzelor.

În 2014, Telekom România a vândut 28 dintre activele sale imobiliare din toata tara, cumulând 11,6 milioane de euro.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

  1. sper ca nu mai este nimeni atat de credul sa aibe impresia ca nemtii sau orice strain care vine cu afaceri in RO nu va scoate toti banii din tara sa-i duca la ai lui…
    asa si cu astia romtelecom-ul care era al statului a construit cladirile cu bani publici, a fost vandut pe spaga la greci, grecii la nemti, iar astia vand totul ca sa duca profitul acolo unde trebuie…

LĂSAȚI UN MESAJ