Având ca parteneri Opera Comica pentru Copii, Inspectoratul Scolar Bucuresti, Asociatia de Tineret ECOU, Liceul Teoretic „Dante Alighieri” Bucuresti, Liceul Teoretic „Avram Iancu” Cluj-Napoca, Colegiul National „Mihai Viteazul” Sfântu Gheorghe si Liceul Tehnologic „Elie Radu” Bucuresti, Colegiul „Henri Coanda” din Bacau este implicat intr-un proiect amplu, intitulat Caravana „Teatrul Naste Dialog.”

Cu aceasta ocazie, 14 elevi din Bucuresti si Ilfov, deveniti formatori culturali ai proiectului, au organizat, la colegiul bacauan, un seminar interactiv de istoria minoritatilor, workshop-ul de olarit-ceramica, iar la final au pus in scena piesa de teatru „Greseli umane” cu scenariu propriu, in regia lui Cristian Mihailescu.

Proiectul „Teatrul Naste Dialog” este finantat printr-un Grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein si Guvernul României si este implementat in opt licee din toata tara si doua din Norvegia, pâna pe 15 ianuarie 2016 de catre Asociatia „O sansa pentru viitor” in parteneriat cu Asociatia „Concordia Oslo”.  Acesta presupune promovarea dialogului si a educatiei non-formale.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ