Evenimentul rutier s-a petrecut miercuri dupa-amiaza, pe Calea Romanului, in cartierul Serbanesti din Bacau.

Un taximetrist, in vârsta de 76 de ani, a iesit de pe o strada secundara fara sa acorde prioritate autoturismelor care veneau dinspre oras si a intrat in coliziune cu un BMW condus regulamentar.

In urma impactului, cele doua masini au fost avariate iar taximetristul a fost ranit, fiind transportat la spital de un echipaj de ambulanta.

PUBLICITATE

„Parea ranit destul de grav. Dar dânsul a gresit pentru ca a iesit de pe strada aceasta fara sa respecte semnele rutiere”, spunea un muncitor din zona.

La fata locului au ajuns pompieri dar si echipaje de politie.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. Sa ii vedeti cum intorc pe linie continua la piazzeta in curba. De data asta nu sa ma ferit nimeni de el :)) la cat mai multi , poate asa o sa intelegeti faptul ca totusi exista un cod rutier pentru toata lumea. Pacat de masina, inca un cadavru cu rezervorul pe rosu scos din trafic

  2. Anonim daca nu știi de ce te bagi gratuit? Șoferul taxiului este in viata la Iași internat in spital!
    Eu propun, deși sunt șofer, sa nu se mai permită nimănui dupa o vârsta sa conducă…..nu mai zic de taximetrie! Care au viata noastra in maini!!! Sa se anuleze permisele la 60-70 de ani. Nu se poate ca la vârsta asta sa poți fi la fel de abil si atent ca la 20,30 chiar 50 de ani!!!

LĂSAȚI UN MESAJ