Inspectoratul Scolar Judetean Bacau a organizat, timp de doua zile, cu incepere de joi, un nou Târg al Ofertelor Educationale pentru anul scolar viitor, 2015 – 2016, la care participa unitatile de invatamânt preuniversitar din judetul Bacau, scoli postliceale de stat si particulare, dar si universitati. Evenimentul s-a desfasurat la Sala de Atletism si se adreseaza, in special, absolventilor de gimnaziu, care sunt acum in perioada in care aleg unde sa-si continue studiile la nivel de liceu.

„Ne-au onorat cu prezenta 10 licee din Bacau – «Gr.Antipa», «D.Mangeron», «A.Saligny», «P.Rares», «H.Coanda», «V.Alecsandri», Economic, «N.V.Karpen», Pedagogic, «M.Eminescu», dar si Liceul Teoretic «S.Haret» Moinesti, alaturi de trei scoli postliceale sanitare si trei universitati”, a declarat prof. Alina Pistol, inspector scolar general adjunct.

„Noi ne-am prezentat la acest târg cu patru clase pentru a IX-a – doua de liceu, pe tehnician mecanic, intretinere / reparatii si tehnician in gastronomie, dar si doua clase pentru invatamânt profesional – mecanic auto si operator, chelner, vânzator in unitatile de alimentatie publica”, a precizat prof. Ioan Stan, directorul Liceului Tehnologic „Petru Rares”.

PUBLICITATE

Evenimentul isi propune promovarea imaginii unitatilor de invatamânt din judetul Bacau, diseminarea in rândul scolarilor, liceenilor, studentilor a informatiilor privind cariera, prezentarea conditiilor de studiu din universitati, licee si unitati de formare profesionala, prezentarea ofertei de profile si a cifrei de scolarizare, cresterea calitatii pregatirii si orientarii profesionale a tinerilor, dar si a calitatii resurselor umane utilizate de comunitatea de afaceri.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ