– una dintre victime este un copil de doar doi ani – cazul a fost preluat de poliţişti şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău, care vor trebui sa stabilească în ce împrejurări au murit cele două persoane

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău au fost alertaţi, luni după-amiază, în jurul orei 15.00, să intervină pentru stingerea unui incendiu iscat la o casă de pe strada Viişoara, din oraşul Tg. Ocna.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj cu o autospecială de stingere, o ambulanţă şi a fost anunţat şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al localităţii.

„Când au ajuns pompierii militari, incendiul se manifesta în interiorul locuinţei şi la acoperiş, pe o suprafaţă de circa 80 mp. Incendiul a fost lichidat, cauza fiind în curs de stabilire”, a declarat plt. maj. Adrian Cepoi, din cadrul ISU Bacău.

La locul evenimentului, forţele de intervenţie au găsit două persoane decedate, o femeie de 29 de ani şi un copil de 2 ani, care aveau câte o plagă tăiată la nivelul gâtului. Acestea fuseseră scoase din locuinţă de către vecinii care au sărit imediat ce au observat flăcările.

Cazul a fost sesizat poliţiştilor, care au izolat zona, la faţa locului fiind aşteptaţi să sosească criminaliştii şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău, pentru demararea anchetei care să stabilească în ce împrejurări au murit cele două persoane.Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE