Militarii Batalionului 631 Tancuri „Oituz” din Bacau, sarbatoresc 60 de ani de la infiintarea unitatii.

Pentru a marca acest eveniment, joi, 28 iulie, in cazarma Batalionului 631 Tancuri va avea loc un ceremonial militar, la care sunt invitati sa participe alaturi de familiile militarilor si reprezentanti ai administratiei publice locale.

Manifestarile se vor muta ulterior in zona de antrenament, unde, tanchistii vor efectua in premiera un exercitiu demonstrativ.

PUBLICITATE

Tanchistii strivesc masini de ziua lor

Posted by Desteptarea de Bacau on Wednesday, July 27, 2016

Pentru iubitorii de senzatii tari, tancurile vor trece peste câteva masini, acestea fiind strivite sub senile. Un alt moment de sarbatoare ii va readuce pe tanchisti in atentia bacauanilor pe 1 august, când militarii aniverseaza 97 de ani de la infiintarea armei tancuri in armata României.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ