Totul a pornit de la un denunt facut, joi, de seful unui post de politie, din judetul Bacau, la Directia Generala Anticoruptie (DGA) – Serviciul Judetean Anticoruptie Bacau.

Politistul a sesizat ca, in timp ce se afla in sediul subunitatii si se pregatea sa audieze un suspect, acesta ar fi incercat sa-i ofere o suma in euro pentru a nu mai demara investigatii si pentru a-l lasa sa-si recupereze masina. Este vorba despre un tânar de 20 de ani, care a ajuns in atentia oamenilor legii dupa ce, intr-una din zilele trecute, s-a urcat la volanul unei masini, desi nu avea permis de conducere, si pentru ca nu a adaptat viteza pe un drum acoperit cu balast, din comuna Rachitoasa, a pierdut controlul si s-a rasturnat, distrugând partial gardurile a doua imobile.

In urma verificarilor facute dupa accident s-a stabilit ca autoturismul nu era inmatriculat iar numerele aplicate erau ale altei masini, fiind intocmit dosar penal pentru infractiunile de punere în circulatie a unui vehicul neînmatriculat si cu numere false de inmatriculare, conducere fara permis si distrugere.

PUBLICITATE

Se pare ca soferul ar fi vrut sa scape de toate aceste acuzatii, dar in urma denuntului facut de politist s-a ales cu una si mai grava. „Denuntul a fost înaintat Parchetului de pe lânga Tribunalul Bacau si, în data de 6.05.2016, lucratorii Serviciului Judetean Anticoruptie Bacau, sub coordonarea procurorului de caz au organizat si realizat prinderea în flagrant a lui R.I. în timp ce oferea suma de 200 de euro politistului, în scopul precizat mai sus. Cercetarile continua fata de R.I. sub aspectul savârsirii infractiunii de dare de mita”, se arata intr-un comunicat al DGA.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ