Altercatia a avut loc sâmbata dupa-amiaza, in zona Autogarii Bacau, la intersectia strazii Nicu Enea cu Bulevardul Unirii.

Pe fondul unor neintelegeri mai vechi, un individ de 22 de ani l-ar fi lovit in cap cu un corp contondent pe un barbat de 24 de ani.

In urma agresiunii, acesta din urma a fost preluat de un echipaj de ambulanta si transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau pentru ingrijiri medicale.

PUBLICITATE

La fata locului au ajuns si politistii care l-au identificat pe agresor si au deschis o ancheta.

Cercetarile continua, urmând ca incadrarea juridica a faptei sa se faca dupa ce victima va fi supusa unor investigatii amanuntite.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. iin zona autogarii ra vezi o patrula de politie. Si culmea e una din cele mai aglomerate si pestrite zone. Cine raspunde cu ordinea in zona aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ