La data de 3 mai a.c., în jurul orei 01.30, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Bacău aflați în patrulare pe strada Ana Ipătescu, din Bacău, au observat un autoturism care intenţiona să vireze de pe strada Nufărului pe strada Ana Ipătescu, dar la vederea autospecialei de poliţie, conducătorul auto a oprit motorul vehiculului şi a stins farurile.

Polițiștii au procedat la verificarea autoturismului în cauză, la volanul căruia a fost identificat un tânăr de 18 ani, din comuna Valea Seacă.

Din verificările efectuate de polițiști cu privire la tânărul în cauză a rezultat că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

PUBLICITATE

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ