Saptesprezece plasticieni bacauani si ieseni participa in aceasta saptamâna la un proiect cultural inedit. Ei se reunesc in perioada 8 -15 februarie in prima editie a Taberei de iarna de la Pralea, judetul Bacau, organizata de Uniunea Artistilor Plastici din România, filialele Iasi si Bacau, si Chromatique Gallery – Photo Studio.

Invitatii sunt nume consacrate ale artei plastice românesti precum Zamfira Bârzu, Felix Aftene, Manuell Manastireanu, Bogdan Teodorescu, Ilie Boca, Vasile Craita-Mândra, Aurel Stanciu, Stefan Pristavu, Stefan Suditu, Dumitru Macovei, Carmen Poenaru, Silvia Tiperciuc, Mariana Popa si Dionis Puscuta. Lor li se adauga fotografii Ovidiu Ungureanu, Ciprian Pricop si Vlad Onescu.

Evenimentul plastic de la Pralea se va incheia cu o expozitie ce va reuni lucrarile realizate cu aceasta ocazie. In cadrul acesteia va fi lansat un album si un documentar artistic al taberei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ