Pe 1 august, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bacau a avut loc festivitatea de inaintare in gradul urmator, la termen, a pompierilor si jandarmilor bacauani care au indeplinit stagiul minim. Pentru prima data, festivitatea a fost una comuna si au participat, pe lânga comandantii de arme, si oficialitati locale. In total, sute de militari au schimbat ieri gradele.

Ceremonialul a debutat cu primirea invitatilor, a urmat trecerea în revista a formatiei, un ceremonial religios si prezentarea ordinelor de avansare de la esalonul superior.

De la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al judetului Bacau au fost avansate 67 de cadre, dintre care 7 ofiteri, 1 maistru militar si 59 de subofiteri.

PUBLICITATE

„Au fost avansate cadrele care au indeplinit sau îndeplinesc stagiul minim în grad în cursul anului 2013 precum si celelalte conditii stabilite prin actele normative în vigoare”, a declarat general de brigada Mihai Simionescu, inspector sef la ISUJ Bacau.

De la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Bacau au fost avansati in grad 9 ofiteri si 95 de subofiteri iar de la Gruparea Mobila de Jandarmi Bacau au fost avansati 3 ofiteri si 78 de subofiteri.

„Va felicitam pentru rezultatele dumneavoastra profesionale si suntem convinsi ca si pe viitor veti fi la fel de responsabili ca si pâna acum”, le-a spus col. Vasile Enache, comandant la IJJ Bacau, colegilor sai.

„ Va consider, pe fiecare dintre dumneavoastra, colegii mei de echipa în toate evenimentele si actiunile pe care noi, ca institutii, le gestionam împreuna. Vreau sa transmit felicitari comandantilor celor trei unitati cu care avem o relatie foarte buna. Institutiile pe care le reprezinta sunt institutii cu o mare credibilitate pentru poporul român. De aceea, va rog si va solicit ca în ceea ce veti face sa respectati arma, uniforma si echipa din care faceti parte” – le-a spus Dorian Pocovnicu – subprefect de Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ