Piata Tricolorului din centrul orasului a fost luata cu asalt de aproximativ 200 de tineri care au vrut sa sustina proiectul „Da-ti intâlnire cu o carte”, ajuns, marti, 29 martie, la cea de-a treia editie. Proiectul, care are o incidenta tot mai mare in rândul institutiilor de invatamânt din Bacau, isi propune promovarea cititului in spatiile publice.

Aceasta editie a consemnat si o premiera prin faptul ca o parte din profesorii participanti la acest eveniment au sustinut orele cu elevii in aceeasi locatie. Astfel s-au desfasurat ore de geografie, de limba româna si o ora de firma de exercitiu.

Participantii, atât elevii cât si profesorii, au fost din Colegiul „Mihai Eminescu”, Liceul Tehnologic „Petru Rares”, Colegiul Economic „Ion Ghica”, Centrul Scolar de Educatie Incluziva, pedagogii din Caminul Economic, Colegiul „N.V. Karpen” si Colegiul „Vasile Alecsandri”. La finalul evenimentului s-au donat carti care vor fi trimise la o biblioteca scolara din mediul rural.

PUBLICITATE

Sute de adolescenti si-au dat intâlnire la o carte

Posted by Desteptarea de Bacau on Tuesday, March 29, 2016

„Elevii nosti de la nivel post-liceal au fost impresionati de ideea donarii de carti pentru copii, iar elevii de liceu au fost dornici sa vada cum se organizeaza astfel de proiecte, mai ales ca este o premiera in invatamântul bacauan, pentru ca se fac proiecte fara hârtii.”
Prof. Constantina Hulea, director Colegiu „Mihai Eminescu” Bacau

„In primul rând am venit aici pentru ca pentru mine lectura este o parte din viata, pentru ca cititul imi dezvolta abilitatile pentru viata si pentru ca prin lectura ma dezvolt pe mine insami. Am venit impreuna cu colegii mei de clasa, si pentru ca ne-a placut asa de tare, vom fi prezenti si la evenimentele viitoare.”
Cornelia Mocanu, eleva la Colegiul „Mihai Eminescu”

„Ne-am bucurat de o prezenta numeroasa la aceasta a treia editie ceea ce ne demonstreaza ca proiectul este bun, ca tinerii au inteles mesajul nostru si ca trebuie sa ducem aceasta idee mai departe.”
Marius Apostol, initiatorul proiectului

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ