agent principal Aursulesi Razvan

Este vorba despre un tânar de 25 de ani, din judetul Iasi, care a injunghiat un barbat, de 46 de ani, din Bacau, ambii fiind din categoria persoanelor fara adapost.

Cei doi s-ar fi luat la cearta de la mâncare. Dupa ce a comis fapta, agresorul a fugit, iar victima sa a fost transportata la spital unde a decedat la scurt timp, având rani multiple, spuneau medicii. Imediat zona a fost izolata iar politistii au inceput cautarile pentru prinderea autorului, pe baza semnalmentelor oferite de martori, dar si a unor imagini suprinse de o camera de supraveghere amplasata in zona.

crima cascada

PUBLICITATE

Acesta a fost prins aproape de miezul noptii, de catre agentul principal Razvan Aursulesi, care se afla in afara orelor de program, la o terasa.

„In timpul programului de lucru, eu fiind de serviciu pâna la ora 22.00, am fost instruit cu privire la semnalmentele unui tânar, care era banuit de savârsirea infractiunii de omor. Dupa program, am iesit in oras cu un prieten si de la terasa am vazut un tânar ce corespundea celui banuit. M-am legitimat, l-am legitimat si pe el si am solicitat colegilor de la Sectia 2 sa intervina”, a declarat ag. pr. Aursulesi.

Suspectul a fost preluat apoi de politistii de la Investigatii Criminale si la propunerea procurorilor a fost dus in fata judecatorilor care au emis pe numele sau mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile, pentru omor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ