Casa Corpului Didactic „Grigore Tabacaru” Bacau a organizat zilele acestea, în parteneriat cu Institutul National pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel”, a doua sesiune din cadrul programului de formare continua „Holocaust, combaterea rasismului si discriminarii”, acreditat de Ministerul Educatiei.

Programul este destinat profesorilor de stiinte socio-umane si dirigintilor din învatamântul preuniversitar si a debutat, in aprilie, cu invitatul special, Marjorie A. Stern, Cultural Officer al Ambasadei S.U.A. la Bucuresti.

A doua sesiune de formare a avut loc in acest weekend, iar invitati, in fata celor 40 de cursanti, au fost Liviu Beris, supravietuitor al Holocaustului din Transnistria, si Iancu Tucarman, supravietuitor al pogromului de la Iasi.

PUBLICITATE

Marturiile lor emotionante au impresionat audienta. „În ultimii ani, Casa Corpului Didactic «Grigore Tabacaru» Bacau a organizat o serie de evenimente notabile, în parteneriat cu Institutul National pentru Studierea Holocaustului din România «Elie Wiesel». De aceasta data, prezenta unui diplomat american, dar si marturiile supravietuitorilor au constituit momente speciale”, a declarat prof. Gabriel Stan, directorul CCD Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ