O țară cu o cultură și o istorie care a influențat dezvoltarea întregii omeniri, Grecia este, fără doar și poate, o destinație care trebuie bifată măcar o dată în viață. Numărul insulelor din Grecia este uriaș. Câte insule crezi că sunt în Grecia? 10, 20, 50, 100? Nu. Există aproximativ 6.000 de insule pe întreg teritoriul țării, care mai de care mai sălbatice și mai frumoase.

Sunt foarte multe lucruri care pot defini poporul grec și care atrag turiștii ca un magnet: peisajele țării, mâncarea, insulele, munții, oamenii, clima. muzica și istoria în sine. Știați că Grecia este vizitată anual de aproximativ 16,5 milioane de turiști, adică cu 50% mai mult decât propria populație?

Vino în Arena Mall în perioada 1-31 august 2019, cumpără unul sau mai multe produse în valoare de minim 100 lei (pe acelaşi bon fiscal) şi completează talonul de participare primit de la lucrătorul comercial al magazinului din care ai făcut cumpărături. Pasul final este să depui talonul în urna special amenajată (parter, lângă fântâna arteziană) şi vei intra automat în cursa pentru câştigarea unei excursii pentru 2 persoane in GRECIA!

La această tombolă poate participa orice persoană fizică, de cetăţenie română, cu domiciliul în România, cu vârsta peste 18 ani, care a intrat în posesia talonului şi care îndeplineşte, în mod cumulativ, următoarele condiţii:

a) să facă cumpărături de cel puţin 100 lei în cadrul magazinelor participante din incinta Arena Mall în perioada 1 – 31 august (perioada campaniei). Condiţia absolut obligatorie este ca suma de 100 lei să fie pe un singur bon fiscal;

b) să completeze talonul de participare primit la unul din magazinele participante la Campania „Super reduceri! Super vacanță!” cu datele personale corecte;

c) să respecte prevederile prezentului regulament, precum şi orice alte indicaţii date de organizator în vederea desfăşurării în condiţii normale a concursului.

Data limită de depunere a taloanelor este 31 august 2019, ora 22:00. Vor fi considerate valide acele taloane de participare care sunt completate în mod lizibil.

PERIOADA CAMPANIEI: 1 – 31 august 2019

EXTRAGEREA PREMIULUI: luni, 2 septembrie 2019

Data exactă a excursiei va fi stabilită de comun acord, între Arena Mall şi câştigător. Premiul nu este transmisibil.

Regulamentul de participare și alte informații pe website | www.arenamall.ro | și în aplicația Arena Mall | wifi.arenamall.ro |