Abonamentele subventionate se pot achizitiona de la casieriile Transport Public / foto L.M.

Pensionarii care au pensii mai mari de 1050 lei brut beneficiaza, tot prin hotarârea Consiliului Local din 30 septembrie 2016, de legitimatii de calatorie subventionate.

Acestea sunt valabile pe un singur traseu si se elibereaza tot in aceste zile, pentru lunile octombrie, noiembrie si decembrie.

Abonamentele subventionate pot fi achizitionate la tariful de 54 de lei pentru cele trei luni, de la casieriile din statiile de autobuz de la Gara, BCR, Piata Centrala, Narcisa si Aprodu Purice.
Legitimatiile de calatorie se elibereaza in baza cuponului de pensie din luna septembrie 2016 si a buletinului.

In paralel, continua distributia abonamentelor gratuite pentru pensionarii care au venituri sub 1050 lei, la sediul Directiei de Asistenta Sociala, care a fost luat cu asalt inca de luni. De gratuitate beneficiaza categoriile defavorizate, precum si circa 10.000 de pensionari care au pensii sub acest plafon.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ